Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare. Se incinge u
Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare.
Se incinge uleiul in tigaie si cu o lingura se ia din amestecul de cartofi si se pune la prajit pe ambele parti.
Se poate servi simplu sau ca si garnitura.
Pofta buna!
Chiftele cu carne,
Kofta, chiftele arabesti cu sos,
Chiftelute
Chiftelute din spanac
Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...
Ciorba de burta expressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj