Chiftele din ciuperci

Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare. Se incinge u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 50 gr de faina
  • 2 oua
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii, dupa care se trec prin razatoare cu ochi mari. Se adauga faian, si ouala batute si se potriveste cu sare.

Se incinge uleiul in tigaie si cu o lingura se ia din amestecul de cartofi si se pune la prajit pe ambele parti.
Se poate servi simplu sau ca si garnitura.

Pofta buna!

Chiftele cu carne,

Kofta, chiftele arabesti cu sos,

Chiftelute

Chiftelute din spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...