Chiftele din soia

Chiftelele din soia sunt ideale pentru perioada postului. Mai contin pe langa soia, fulgi de ovaz, cartofi, ceapa, usturoi si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 cani soia
  • jumatate cana fulgi de ovaz
  • un sfert de cana de pesmet
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita condiment
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 sfert lingurita maghiran
  • 1 sfert lingurita cimbru

Mod de preparare

Chiftelele din soia se prepara asa: se da soia fiarta prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt, se caleste cu putina apa si condimente, apoi se lasa la racit. Se amesteca soia, cu ceapa, cu fulgii de ovaz fierti, cartoful razuit, usturoiul razuit si se formeaza chiftelute care se coc in cupor, intr-o tava unsa cu ulei.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...