Chiftelele din soia sunt ideale pentru perioada postului. Mai contin pe langa soia, fulgi de ovaz, cartofi, ceapa, usturoi si condimente.
Chiftelele din soia se prepara asa: se da soia fiarta prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt, se caleste cu putina apa si condimente, apoi se lasa la racit. Se amesteca soia, cu ceapa, cu fulgii de ovaz fierti, cartoful razuit, usturoiul razuit si se formeaza chiftelute care se coc in cupor, intr-o tava unsa cu ulei.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti