Fierbem orezul al dente in apa cu sare. În ultimul minut de fiert, adaugam morcovul razuit. Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspa
Fierbem orezul al dente in apa cu sare.
În ultimul minut de fiert, adaugam morcovul razuit.
Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata.
(mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de diferite marimi,
de aceea boabele sint de ma mini pina la mari biggrin.gif )
Condimentam cu piper si sare,amestecam si lasam la racorit.
Oul l-am adaugat pentru gust,dar nu e nevoie.
Fara ou,chiftelutele se pot forma rotunjoare,
cu ou maglavaisul devine mai moale,dar se poate si asa.
(Chestie de gust)
Le prajim in ulei incins,apoile lasam la scurs pe hirtie de bucatarie
pentru a indeparta surplusul de ulei.
Sint foarte gustoase,destul de usoare.
Se pot servi asa,sau cu un sosulet,ca garnitura ...pe linga o salata verde.
Pofta buna!
Reteta Chiftelute de orez si legume a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti