Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins
Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde.
Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute rotunde din amestecul creat si se pun la prajit.
Dupa ce s-au prajit pe toate partile se scot pe un servetel ca sa se scurga de uleiul in exces.
Se serveste cu salata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
Chiftelute combinate de soia,
Chiftelute din piept de curcan,
Chiftelute cu spanac,
Chiftelute de pui cu legume si susan,
Chiftelute cu carne de porc
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti