Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins
Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde.
Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute rotunde din amestecul creat si se pun la prajit.
Dupa ce s-au prajit pe toate partile se scot pe un servetel ca sa se scurga de uleiul in exces.
Se serveste cu salata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
Chiftelute combinate de soia,
Chiftelute din piept de curcan,
Chiftelute cu spanac,
Chiftelute de pui cu legume si susan,
Chiftelute cu carne de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa