Clatite cu crema de branza si ardei copt

Clatite cu crema de branza si ardei copt este o reteta potrivita a fi servita ca si aperitiv pentru orice masa de sarbatoare.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -2 oua
  • -1 cana faina de orez in amestec cu faina de nuci (eu le-am pastrat pe cele rezultate in urma prepararii unui lapte
  • de orez cu nuci
  • dar voi puteti sa le adaugati uscate)
  • -1 cana lapte (eu am pus lapte de orez cu nuci
  • preparat de mine
  • dar puteti folosi orice fel de lapte va place)
  • -putina sare
  • -faina alba
  • cat cuprinde
  • pt. a forma aluatul de clatite.
  • -crema fina de branza (preparata in casa sau de tip Philadelphia)
  • -cateva fasii de ardei copt

Mod de preparare

Prepararea a fost foarte rapida: am facut clatitele, apoi le-am umplut cu crema de branza si am presarat fasiile de ardei copt, am rulat strans si am dat la rece. Cu putin timp inainte de servire, am taiat felii si am fixat cu o scobitoare de cocktail.

 

Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.


Clatitele cu crema de branza si ardei copt se servesc ca si aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca