Conopida cu pesmet si smantana

Conopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte si unt.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg conopida
  • 200 ml lapte
  • 60 gr unt
  • 100 gr smantana
  • 80 gr pesmet

Mod de preparare

Conopida cu pesmet si smantana se prepara asa: se curata conopida, se fierbe apoi in apa si lapte. Se scurge si se pune intr-un vas uns cu unt. Se toarna deasupra pesmetul rumenit in tigaie si se da vasul la cuptor 10 minute. Se toarna smantana si se mai lasa la rumenit 5 minute.


Se serveste calda.

Alte retete:

Chiftele

Legume la cuptor

Placinta cu carne

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!