Cordon bleu din vinete

Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de casc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata medie
  • 100-150 gr cascaval
  • 100 gr bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de cascaval si una de bacon. Se acopera cu alta felie de vanata, se fixeaza bine cu o scobitoare, apoi se tavalesc prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.


Se servesc cu salata de sezon.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac Supa de galuste Ardei umpluti

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!