Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de casc
Se spala vanata, se taie in felii subtiri si se sareaza. Se lasa 10-15 minute la scurs, apoi se asaza pe fiecare felie de vanata cate o felie de cascaval si una de bacon. Se acopera cu alta felie de vanata, se fixeaza bine cu o scobitoare, apoi se tavalesc prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.
Se servesc cu salata de sezon.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Supa de galuste Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa