Cosulete din Sunca de Praga, cu legume

pentru retete de primavara! Simplu si delicios!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g Sunca de Praga
  • 8 Ciuperci Champignion proaspete
  • o mana de mazare Boabe de cafea
  • 2 morcovi(sau congelate)
  • un praf de sare
  • 100 g Mozzarella,
  • 75 ml ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un parf de sare apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute,la cuptorul incins. Se ung forme de briose cu ulei de masline se aseaza felii subtiri de Sunca de Praga apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet ,se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe,fierte un pic in apa cu sare,in fiecare ciupercuta,deasupra se pun cateva cubulete de Sunca de Praga,cate o bucatica de Mozzarella si se dau la cuptor cca 15 -20 mionute pana ce se rumenesc frumos cosuletele. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...