Cosulete din Sunca de Praga, cu legume

pentru retete de primavara! Simplu si delicios!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g Sunca de Praga
  • 8 Ciuperci Champignion proaspete
  • o mana de mazare Boabe de cafea
  • 2 morcovi(sau congelate)
  • un praf de sare
  • 100 g Mozzarella,
  • 75 ml ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un parf de sare apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute,la cuptorul incins. Se ung forme de briose cu ulei de masline se aseaza felii subtiri de Sunca de Praga apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet ,se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe,fierte un pic in apa cu sare,in fiecare ciupercuta,deasupra se pun cateva cubulete de Sunca de Praga,cate o bucatica de Mozzarella si se dau la cuptor cca 15 -20 mionute pana ce se rumenesc frumos cosuletele. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu ton si sardine

Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.

Lasagna cu ton si sardine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii