Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca
Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.
Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.
Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.
Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.
Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.
Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,
Ciorba ardeleneasca cu loboda,
Mancare de urzici cu mamaliguta
Placinta cu spanac
Ciuperci la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti