Drob de verdeturi

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de leustran
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de gris
  • 6 linguri faina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.

Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.

Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.

Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.

Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.

Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,

Ciorba ardeleneasca cu loboda,

Mancare de urzici cu mamaliguta

Placinta cu spanac

Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...