Drob de verdeturi

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de leustran
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de gris
  • 6 linguri faina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.

Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.

Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.

Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.

Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.

Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,

Ciorba ardeleneasca cu loboda,

Mancare de urzici cu mamaliguta

Placinta cu spanac

Ciuperci la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...