Drob de verdeturi

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de loboda
  • 2 legaturi de leustran
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de gris
  • 6 linguri faina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.

Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.

Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.

Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.

Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.

Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,

Ciorba ardeleneasca cu loboda,

Mancare de urzici cu mamaliguta

Placinta cu spanac

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca