Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt. Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine. Se bat bine ouale la ca
Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.
Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.
Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.
Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.
Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.
Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,
Ciorba ardeleneasca cu loboda,
Mancare de urzici cu mamaliguta
Placinta cu spanac
Ciuperci la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa