Drob de vinete

Vinetele se curata, se taie cubulete si se fierb, se pun la scurs in strecuratoare. Ceapa se taie marunt si se caleste. Apoi se amesteca totul si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete micute
  • 4 cepe
  • 4 oua
  • 4 linguri gris
  • verdeata
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Vinetele se curata, se taie cubulete si se fierb, se pun la scurs in strecuratoare.

Ceapa se taie marunt si se caleste.

Apoi se amesteca totul si se pune intr-o tava de cozonac tapetata, se da la cuptor pina capata o crusta la suprafata, se taie rece
Se serveste ca atare

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!