Gustare taraneasca

Gustarea taraneasca necesita pentru preparare cartofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua si lapte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg cartofi
  • untura
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare
  • 4 carnaciori
  • 2-3 oua
  • 4-6 linguri lapte

Mod de preparare

Gustare taraneasca se prepara astfel: se taie cartofii in felii, apoi se prajesc in untura fierbinte. Se sareaza, se adauga ceapa tocata, carnaciorii feliati, ouale batute, amestecate cu laptele si sarea. Dupa ce se prinde omleta, se presara cu marar tocat deasupra.


Se serveste fierbinte.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Placinta cu carne

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide