Gustare taraneasca

Gustarea taraneasca necesita pentru preparare cartofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua si lapte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg cartofi
  • untura
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare
  • 4 carnaciori
  • 2-3 oua
  • 4-6 linguri lapte

Mod de preparare

Gustare taraneasca se prepara astfel: se taie cartofii in felii, apoi se prajesc in untura fierbinte. Se sareaza, se adauga ceapa tocata, carnaciorii feliati, ouale batute, amestecate cu laptele si sarea. Dupa ce se prinde omleta, se presara cu marar tocat deasupra.


Se serveste fierbinte.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Placinta cu carne

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu cu ficatei

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...

Sufleu cu ficatei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca