Humus reţetă • fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu• strecurati-l si puneti-l asa
• fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
• strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un castron incapator si mixati cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender
• coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita
• adaugati gheata, curry verde, chimionul, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si mixati cu blender vertical Breville Hand Blender
• odata ce compozitia s-a facut pasta, adaugati gheata si dupa ce aceasta este semi-topita mixati pana s-a incorporat definitiv in preparat – gheata va face humusul sa fie mai pufos
• serviti cu lipie de casa.
Pofta buna!
Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti