Humus reţetă • fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu• strecurati-l si puneti-l asa
• fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
• strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un castron incapator si mixati cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender
• coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita
• adaugati gheata, curry verde, chimionul, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si mixati cu blender vertical Breville Hand Blender
• odata ce compozitia s-a facut pasta, adaugati gheata si dupa ce aceasta este semi-topita mixati pana s-a incorporat definitiv in preparat – gheata va face humusul sa fie mai pufos
• serviti cu lipie de casa.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj