Inele din ceapa

1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele. 2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga ber

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 1 cana faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • o cana bere
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele.

2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga berea mixand pana la disparitia spumei.

3.Se trec inelele de ceapa prin compozitie, dupa care se transfera pe o farfurie pentru a se scurge surplusul de mixtura.

4.Intr-un vas de prajit, cu pereti mai inalti(sau friteoza) se pune ulei.

5. Cand uleiul este destul de incins se pun inelele din ceapa si se prajesc la foc mare aproximativ 5 minute, sau pana acestea devin crocante si capata o frumoasa culoare galben- aurie.
Fierbinti, langa o bere rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...