1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele. 2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga ber
1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele.
2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga berea mixand pana la disparitia spumei.
3.Se trec inelele de ceapa prin compozitie, dupa care se transfera pe o farfurie pentru a se scurge surplusul de mixtura.
4.Intr-un vas de prajit, cu pereti mai inalti(sau friteoza) se pune ulei.
5. Cand uleiul este destul de incins se pun inelele din ceapa si se prajesc la foc mare aproximativ 5 minute, sau pana acestea devin crocante si capata o frumoasa culoare galben- aurie.
Fierbinti, langa o bere rece.
Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...
Tarta cu ciuperci si carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj