1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele. 2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga ber
1.Se taie cepele transversal in cercuri, dupa care se despart in inele.
2.Intr-un castronas se combina faina, boiaua, sarea si piperul. Se adauga berea mixand pana la disparitia spumei.
3.Se trec inelele de ceapa prin compozitie, dupa care se transfera pe o farfurie pentru a se scurge surplusul de mixtura.
4.Intr-un vas de prajit, cu pereti mai inalti(sau friteoza) se pune ulei.
5. Cand uleiul este destul de incins se pun inelele din ceapa si se prajesc la foc mare aproximativ 5 minute, sau pana acestea devin crocante si capata o frumoasa culoare galben- aurie.
Fierbinti, langa o bere rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa