Pentru mic dejun gratinat se incalzeste cuptorul. Se fierb cartofii timp de cca. 8 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se rad. Se caleste ceapa, se adauga usturoiul.
Pentru mic dejun gratinat se incalzeste cuptorul. Se fierb cartofii timp de cca. 8 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se rad. Se caleste ceapa, se adauga usturoiul si baconul si se mai lasa inca 2 minute. Se asezoneaza. Se pune peste cartofi amestecul cu ceapa, apoi se adauga branza si se amesteca. Se pune totul intr-o tigaie si se inabuse la o temperatura medie timp de 10 minute. Se pune amestecul intr-o forma termorezistenta, care a fost unsa, apoi se pun deasupra rosiile. Se amesteca restul de ulei cu patrunjelul verde si se stropesc rosiile. Se da la cuptor cca. 20 de minute.
Micul dejun gratinat se serveste cald.
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti