Parjoale cu fasole

Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul fiert separat si cu ceapa tocata m

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr fasole boabe
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se lasa fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta, apoi se fierbe si se face din ea un piure fin. Se amesteca cu orezul fiert separat si cu ceapa tocata marunt si calita in putin ulei. Se formeaza parjoale si se tavalesc prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti, apoi se scot pe servetele ca sa se scurga de grasime.


Se servesc cu muraturi.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Mancare de mazare

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!