Pasta de conopida

Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta. Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o m

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida micuta sau jumatate de conopida mai mare
  • fiarta
  • 1ceapa mare
  • 1catel usturoi
  • ulei
  • mustar
  • un galbenus crud si unul fiert pentru maioneza
  • optional cateva rosii pentru a fi umplute cu pasta

Mod de preparare

Conopida se toaca marunt dupa ce a fost fiarta.

Ceapa se pune la calit in ulei pentru cateva minute la foc mic.Trebuie sa se moaie putin. Se face o maioneza clasica din galbenusul crud,cel fiert si putin mustar. Se adauga in maioneza ceapa calita si racita,stoarsa de ulei,ustuoiul pisat si la final se pune conopida tocata fin.

Rosiile se curata de miez dupa ce le-a fost taiat un capacel si se presara cu sare. Se umplu cu compozitia.
Se serveste rece pe paine sau ca aperitiv;rosiile umplute cu aceasta compozitie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii