Taiem cartofii in bucati mai mari si ii fierbem in apa cu sare si piper impreuna cu uleiul, frunzele de patrunjel si oregano-ul pana devin moi. Pisam
Taiem cartofii in bucati mai mari si ii fierbem in apa cu sare si piper impreuna cu uleiul, frunzele de patrunjel si oregano-ul pana devin moi. Pisam cartofii si ii lasam putin la racit, adaugam drojdia inmuiata in lapte, oul si faina. Aluatul trebuie sa fie moale, daca este necesar putem adauga faina sau lapte. Framantam bine aluatul si il lasam 30 de minute la dospit. Apoi il intindem la 2 degete grosime si taiem forme de 3-4 cm in diametru. Gaurim mijlocul formelor cu degetul si formam rondele. Putem forma si bastoane sau potcoave. Le prajim in ulei fierbinte, la inceput acoperite cu un capac apoi fara. Exteriorul va fi crocant iar interiorul va ramane moale.
Alte retete culinare recomandate
ardei umpluti
Tocanita de pui cu cartofi
Ciuperci umplute
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti