Aperitiv delicios din vinete!!
Dovleceii se spala, apoi se feliaza pe lung si se sareaza. Ardeii spalati se taie si ei fasii si se sareaza. Se frig legumele pe gratar, apoi se scot intr-un castron si se acopera cu un capac (astfel se inmoaie). Morcovii se curata si se fierb cca. 10 minute in apa cu sare.
Se asaza cate o felie fripta de dovlecel, apoi deasupra cate o bucata de bacon feliat, deasupra se asaza cate o fasie de ardei rosu si una verde, deasupra se vine cu cate 2 bastonase de morcov fiert si cate un bastonas de branza topita ((fiecare cub de branzica topita se taie in 3-4 bastonase) si se ruleaza strans, se pune deasupra si cate o frunza verde de busuioc, apoi se prinde cu scobitoare. Se asaza fiecare rulou intr-o tavita in care am pus un strop de ulei si se da la cuptorul preincalzit pentru cca. 20 minute, se scot si se rade deasupra cascavalul apoi se mai lasa cca. 5 minute. Se servesc calde sau reci alaturi de alte legume fierte sau piureuri sau se servesc simple. Pofta buna!!
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti