Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie j
Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie julien. Ouale se taie felii pentru ornat. Rosiile daca sint mici se taie rondele, daca sint mari, se taie felii. Patrunjelul se toaca. Tonul trebuie sa fie bucatele. Maslinele se lasa intregi.
Se amesteca ardeiul, cartoful, castravetele, tonul, ceapa, maioneza (dupa gust), sarea, piperul, maslinele, apoi se orneaza cu maioneza, rosii, patrunjel tocat si masline.
Se poate servi ca salata sau ca garnitura
Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimenteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj