Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie j
Se fierb cartofii in coaja, se racesc si se taie cuburi sau felii nu prea subtiri. Ceapa se taie julien. Castravetele se taie felii. Ardeiul se taie julien. Ouale se taie felii pentru ornat. Rosiile daca sint mici se taie rondele, daca sint mari, se taie felii. Patrunjelul se toaca. Tonul trebuie sa fie bucatele. Maslinele se lasa intregi.
Se amesteca ardeiul, cartoful, castravetele, tonul, ceapa, maioneza (dupa gust), sarea, piperul, maslinele, apoi se orneaza cu maioneza, rosii, patrunjel tocat si masline.
Se poate servi ca salata sau ca garnitura
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti