Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire 50 gr telina si ceapa, se caleste
Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire 50 gr telina si ceapa, se caleste in putin unt, apoi se adauga 50 gr faina si se stinge cu putina apa calda. Se strecoara apoi, se adauga 150 gr smantana, zeama de lamaie si sare dupa gust, dupa care se mai lasa la fiert putin. Se adauga peste telina fiarta sosul astfel obtinut si se lasa la fiert impreuna 5-10 minute.
Se serveste cu felii de lamaie.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Saratele Piftie de curcan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa