Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire 50 gr telina si ceapa, se caleste
Telina se curata, se taie cubulete, apoi se lasa la fiert inabusit cu putina apa, pana se inmoaie. Se taie subtire 50 gr telina si ceapa, se caleste in putin unt, apoi se adauga 50 gr faina si se stinge cu putina apa calda. Se strecoara apoi, se adauga 150 gr smantana, zeama de lamaie si sare dupa gust, dupa care se mai lasa la fiert putin. Se adauga peste telina fiarta sosul astfel obtinut si se lasa la fiert impreuna 5-10 minute.
Se serveste cu felii de lamaie.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Saratele Piftie de curcan
retete de post creative Bune, bune de tot, daca nu le-as fi facut eu, nu mi-as fi dat seama ca nu sunt cu carne ! Gustul...
Chiftele din ovaz si quinoaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj