Vinete cu nuca

Pregatire: Se coc vinetele si ardeii in cuptor. Se curata de coaja si se toaca marunt. Nuca se marunteste in robotul de bucatarie. Se piseaza usturo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete medii
  • 4 ardei verzi
  • 1 pahar de nuca
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 250 gr iaurt
  • piper
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Pregatire:

Se coc vinetele si ardeii in cuptor. Se curata de coaja si se toaca marunt. Nuca se marunteste in robotul de bucatarie. Se piseaza usturoiul. Toate ingredientele, mai putin patrunjelul, se amesteca bine pe o farfurie.


Se decoreaza cu patrunjelul tocat si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...