Vinete umplute cu legume

Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se cresteaza incomplet in patru. Se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se introduce zarzavatul tocat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. vinete mici
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. ardei gras
  • 2-3 capatini usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • 2-3 buc. rosii
  • 50 gr. untdelemn

Mod de preparare

Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se cresteaza incomplet in patru. Se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se introduce zarzavatul tocat marunt si fiert inabusit prin despicaturile vinetelor, dupa care se dau la cuptor, acoperite cu untdelemn si cu rosiile curatate de pielita.
Se servesc reci, ca aperitiv sau ca primul fel

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogoșari întregi murați

Pentru că nu v-am adus încă nicio rețetă de murături, m-am gândit ca în această toamnă să vin și eu cu câteva...

Gogoșari întregi murați
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii