Bruschetele cu rosii si usturoi sunt intr-adevar un aperitiv rapid si usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase.
Bruschetele cu rosii si usturoi sunt intr-adevar un aperitiv rapid si usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase si usor de preparat.
Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina grasime, se lasa in cuptor la foc mediu.
Rosiile se taie in cubulete, se inlatura semintele. Se scurg de zeama. Se amesteca cu busuiocul. Daca s-au prajit un pic chiflele, se scot, se ung cu putin ulei amestecat cu usturoi, sare si piper, apoi se adauga rosiile, se mai lasa chiflele in cuptor pret de 10 minute. Se decoreaza cu cateva frunze de verdeata (patrunjel, busuioc sau menta).
Bruschetele cu rosii si usturoi se servesc reci.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii