Decojeste rosiile dupa ce in prealabil le-ai oparit putin,pentru a-ti fi mai usor.Taie-le in patru si pune-le intr-o tava unsa cu ulei de masline,Pest
Decojeste rosiile dupa ce in prealabil le-ai oparit putin,pentru a-ti fi mai usor.Taie-le in patru si pune-le intr-o tava unsa cu ulei de masline,Peste ele adauga usturoiul,pisat,celelalte ingrediente si iarasi putin ulei de masline.Tine-le in cuptorul incins cam la 60*C,pina sint bine facute.Pune–le in mixer si amesteca cu putin ulei,condimenteaza cu cimbru ,salvie,busuioc dupa gust..
Pasta rezultata,o poti servi pe felii de piine(taiate in doua)si prajite .Freaca feliile de piine cu putin usturoi asaza pasta si adauga masline fara simburi.Este un aperitiv absolut delicios
Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...
Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj