Rosii cu orez

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 ardei
  • 100 gr orez
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de lamaie sau otet
  • sare
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc.

Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.

Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde, sau frunze de patrunjel imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Salata de boeuf

Oua umplute cu ciuperci

Salata mexicana de cartofi dietetica

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...