Se aleg rosii bine coapte se golesc de miez si se lasa sa se scurga cu gura in jos. Ardeii se coc si se urata, apoi se taie fasii subtiri. Se pun int
Se aleg rosii bine coapte se golesc de miez si se lasa sa se scurga cu gura in jos.
Ardeii se coc si se urata, apoi se taie fasii subtiri.
Se pun intr-o farfurie adanca si se ameteca cu miezul de la doua felii de paine inmuiat in apa rece cu mujdei de usturoi, cu miezul de rosii scazut pe foc mic cu putin unt si cu ouale taiate felii subtiri. Amestecul acesta se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se taie slanina afumata felii subtiri si se pune cate o felie in fiecare rosie. Peste costita se pune amestecul iar cand rosiile sunt pline, se pune deasupra lor cate o bucata mica de unt.
Se pun capacelele de rosii, se aseaza rosiile umplute intr-o forma unsa cu unt si se introduc in cuptor.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti