Rosii umplute cu ardei grasi

Se aleg rosii bine coapte se golesc de miez si se lasa sa se scurga cu gura in jos. Ardeii se coc si se urata, apoi se taie fasii subtiri. Se pun int

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 100g slanina afumata
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 2 oua fierte
  • usturoi
  • piper macinat

Mod de preparare

Se aleg rosii bine coapte se golesc de miez si se lasa sa se scurga cu gura in jos.

Ardeii se coc si se urata, apoi se taie fasii subtiri.

Se pun intr-o farfurie adanca si se ameteca cu miezul de la doua felii de paine inmuiat in apa rece cu mujdei de usturoi, cu miezul de rosii scazut pe foc mic cu putin unt si cu ouale taiate felii subtiri. Amestecul acesta se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se taie slanina afumata felii subtiri si se pune cate o felie in fiecare rosie. Peste costita se pune amestecul iar cand rosiile sunt pline, se pune deasupra lor cate o bucata mica de unt.

Se pun capacelele de rosii, se aseaza rosiile umplute intr-o forma unsa cu unt si se introduc in cuptor.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide