Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul. Separat, se fierb putin ciupercile,
Se spala rosiile bine, apoi se scobesc de miez, se presara cu sare si se lasa cu gura in jos, sa se scurga sucul. Separat, se fierb putin ciupercile, iar din galbenusul de ou si ulei, se prepara o maioneza. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt, cu maioneza, se adauga patrunjel tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, apoi se sterg si se asaza pe fiecare rosie, cate o frunza de salata. Alte aperitive:
Piftie de curcan Oua umplute Chiftele
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura