Rosii umplute cu pasta de branza si verdeturi

Rosiile umplute cu pasta de branza si verdeturi sunt un aperitiv rapid. Ingredientele necesare sunt: rosii, telemea, verdeturi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 200 g branza de vaci cu smantana
  • 100 g telemea
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 legaturi marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • optional tarhon.

Mod de preparare

Cand ai un moment special in familie incearca rosiile umplute cu pasta de branza si verdeturi. Acest aperitiv deosebit este foarte simplu de realizat. Prima data se taie un capac rosiilor si le scobim pentru a scoate miezul.Pregatim o crema de branza din: branza, ulei d emasline, mara, condimente si verdeata. Cu pasta facuta umplem rosiile


Se poate servi cu paine prajita.

 

Alte aperitive rapide:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800

Si am ajuns si la reteta cu nr.800! Incet dar sigur! Pentru acest numar de retete am pregatit un tort in care sa simt mai...

Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca