Se taie jambonul feliute. Bagheta am taiat-o in trei, iar fiecare bucata pe lung. Am mai scobit putin din miez. Am uns-o cu ketchup, am pus jambon, b
Se taie jambonul feliute.
Bagheta am taiat-o in trei, iar fiecare bucata pe lung. Am mai scobit putin din miez. Am uns-o cu ketchup, am pus jambon, branza si cascaval ras. Ar fi trebuit si niste ardei gras, dar nu am avut.
Le-am dat la cuptor pana ce cascavalul a inceput sa se topeasca, cca. 20 de minute.
Si gata.
Reteta propusa de Aliza
Am vazut intamplator pe facebook aceasta reteta, dar sub alta denumire, si mi-a placut foarte mult cum arata, asa ca am zis...
Oua in purgatoriuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura