Ciuperci in pesmet

Ciupercile in pesmet sunt niste aperitive delicioase, crocante, aperitive potrivite si pentru perioada postului.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 oua
  • patrunjel
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri de pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile minunate se spala bine, se usuca ,se dau cu sare si piper. Ouale le batem si le amestecam cu putina sare si patrunjel tocat marunt. Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate. Se scot pe un servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces .


Ciupercile in pesmet se servesc ca si aperitive sau garnitura.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa