Ciuperci in pesmet

Ciupercile in pesmet sunt niste aperitive delicioase, crocante, aperitive potrivite si pentru perioada postului.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 oua
  • patrunjel
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri de pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile minunate se spala bine, se usuca ,se dau cu sare si piper. Ouale le batem si le amestecam cu putina sare si patrunjel tocat marunt. Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate. Se scot pe un servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces .


Ciupercile in pesmet se servesc ca si aperitive sau garnitura.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!