Postim in stil italian...
1. Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata, sarea, zaharul, iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline. 2. Se framanta, apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. 3. Se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost uns cu ulei de masline. 4. Se mai lasa la crescut 30 minute, iar apoi se pun rosiile care se apasa usor pentru a intra in aluat. 5. Se introduce in cuptor pentru 10 minute, dupa care se scoate tava, se presara ceapa ce a fost initial prajita si 2-3 linguri de ulei de masline si se introduce tava din nou in cuptor. 6. Se lasa in cuptor pana cand marginile prind o culoare aurie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii