Placinte cu legume

Numai bune de luat pachet la servici.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pachet foi de placinta
  • 1/2 varza
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • sare
  • piper
  • 1 pachet fidea de orez
  • 2 morcovi
  • 2 linguri sos de soia

Mod de preparare

Intr-un bol punem fideaua cu apa la inmuiat.

Legumele se curata si se da prin razatoare.

Adaugam sare, piper, soia dupa gust, amestecam bine dupa care adaugam fideaua care am scurs-o de apa.

Amestecam bine si dam la frigider 15 minute. Luam cate o foaie de placinta o ungem cu unt topit si o indoim in 2, adaugam o lingura de umplutura si impachetam ungem marginile cu unt ca sa se prinda bine.

Le prajim in ulei incins dupa care le scoatem pe un servetel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...