Salata a la Russe, de post

Gustoasa si satioasa.

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 4 castraveti murati
  • 2 gogosari murati
  • sare
  • piper
  • 200 g mazare congelata
  • mustar

Mod de preparare

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare, piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar,un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta.

Maioneza: Cartoful fiert se paseaza in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care adaugam treptat uleiul ,alternativ cu zeama de lamaie. Sa aveti pofta!!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tort, cu oua si lactate

Suntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...

Aperitiv tort, cu oua si lactate
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii