Gustoasa si satioasa.
Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas. Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate, se asezoneaza cu sare, piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar,un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie. Se orneaza dupa preferinta.
Maioneza: Cartoful fiert se paseaza in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care adaugam treptat uleiul ,alternativ cu zeama de lamaie. Sa aveti pofta!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.