Salata de fasole boabe cu rosii este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune fasolea intr-o strecuratoare si se spala daca e nevoie.
Salata de fasole boabe cu rosii este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune fasolea intr-o strecuratoare si se spala daca e nevoie.
Eu nu am avut fasole la conserva, astfel incat am lasat-o peste noapte in apa rece, am fiert-o in doua ape si am mai lasat-o pe aragaz pana cand boabele au fost bine fierte.
Se curata ceapa, se taie marunt si se adauga la fasole.
Se curata usturoiul si se toaca.
Se amesteca usturoiul cu otet, suc de lamaie, sare si piper. Eu am pus si o lingura de otet balsamic, dar mai bine nu puneam...Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Se toarna amestecul peste fasole si se lasa sa se patrunda cca o ora.
Se spala rosiile, se taie felii si se aranjeaza pe fiecare farfurie. Se adauga salata. Se pun maslinele. Salata de fasole boabe cu rosii se orneaza cu frunze de busuioc.
Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...
Chec cu cacao si fructe confiateOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj