Bagheta cu 4 feluri de umpluturi

Bagheta umpluta este un sandwich delicios ce poate fi servit ca si aperitiv. Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite pentru toate gusturile.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1. Umplutura cu branzeturi
  • 0 bagheta mare
  • branza de vaci sau telemea
  • urda
  • un pic de unt sau margarina
  • 1 bucatica de salam uscat
  • 1 morcov mic fiert
  • cateva masline negre
  • putin ardei gras verde si rosu
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita de chimion oparit
  • un snop de marar verde
  •  
  • 2. Umplutura cu pateu de casa
  • o bagheta
  • 500 grame ficatei de pasare
  • 4 cepe
  • ulei
  • masline taiate cubulete
  • trei castraveti murati
  • gogosari la otet
  • rosii sau ardei gras crud
  • margarina sau unt
  • sare si piper.
  •  
  • 3. Umplutura cu conserva de ton
  • o bagheta
  • o conserva de ton
  • 3 castraveti acri
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g de sunca
  • masline fara samburi
  • o lamaie
  • un pic de unt sau margarina
  • sare
  • piper
  •  
  • 4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri
  • o bagheta
  • cate o bucatica de ce dorim :muschi
  • pastrama
  • cabanos
  • parizer
  • carnati
  • piept de pasare -afumat
  • salam
  • sunca....etc
  • ciuperci de cultura vreo 200 grame
  • castraveti acri
  • gogosari la otet
  • maioneza de casa
  • doua oua fierte si maruntite cu furcurlita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bagheta umpluta este un sandwich delicios si aspectuos ce poate fi servit ca si aperitiv la mese festive Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite pentru toate gusturile.

1. Umplutura cu branzeturi

Bagheta se taie pe jumatate Apoi i se scoate miezul cu o furculita pana aproape de coaja.Branza de vaci dulce cu telemeaua cu urda se amesteca impreuna cu smantana ,untul sau margarina, si tot miezul de la paine faramitat pana se obtine o pasta.Salamul, morcovul fiert, maslinele si ardeiul gras se taie in cuburi mici.Apoi se pun in compozitia de branza.Se amesteca bine.Se potriveste de piper si sare,se adauga mararul taiat . Cu amestecul rezultat se umple bagheta,impingand bine cu lingura ca sa nu ramaie goluri.Se inveleste cu o folie de plastic. Bagheta umpluta se lasa la frigider pana in momentul servirii,cand se taie feliute suficient de groase

2. Umplutura cu pateu de casa

Se pune la foc mic in ulei ficateii impreuna cu doua cepe taiate pestisori( inabusit,fara sa se rumeneasca)Nu se sareaza ficateii de la inceput intrucat se intaresc.Se pune doar piper si alte condimente peste.Cand s-au racit se maruntesc cu blenderul sau prin masina de tocat impreuna cu ceapa topita alaturi de ei.Pasta rezultata se alifiaza cu unt si margarina.Se adauga castraveciorii murati taiati maruntel,gogosarii la otet si masline cubulete.Se potriveste de sare si piper se adauga si miezul de paine scobit si maruntit. Celelalte doua cepe crude se taie patratele cat mai mici, se freaca cu sare, se clatesc cu apa si se storc intr-un tifon dupa care se dauga in compozitia de pateu si apoi se umple bagheta. Bagheta umpluta se inveleste in folie,se da la rece si se feliaza a doua zi.

3. Umplutura cu conserva de ton

Se taie bagheta in doua, se scobeste miezul cu o furculita.Se maruntesc toate ingredientele + miezul baghetei si se stoarce peste ele sucul de la lamaie Cand bagheta este umpluta (indesati bine compozitia) se tine la frigider pana in ziua urmatoare invelita intr-o folie, apoi se taie felii cand o consumam

4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri

Mezelurile si afumaturile se taie cubulete foarte mici.Ciupercile le inmuiem in putin ulei si dupa ce s-au racit se maruntec foarte mici la blender sau cu masina de tocat sau din cutit.Ouale fierte tare se maruntesc cu furculita.Castravetii si gogosarii se taie cubulete mici. In acest mozaic se pune maioneza de casa dupa gust si miezul de paine ce l-am scobit din bagheta.Potrivim de acru, de sarat si de condimente.Umplem bagheta o dam la rece in folie si o taiem cand o consumam.


Baghetele umplute se taie felii si se servesc ca aperitiv. Nu trebuie sa se umple la refuz baghetele, pt a exista un echilibru intre paine si continut.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tree Brownies

Pentru Mos Craciun :) Ne-am jucat astazi putin, spre bucuria Rebecai. Nu sunt spectaculoare, insa incantarea ei a fost...

Tree Brownies
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii