Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga miezul de paine si se mai
Paine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga miezul de paine si se mai lasa la fiert 5 minute. Se raceste si se adauga 2 oua, amestecand continuu pana se formeaza o pasta omogena. S eintinde o foaie cu grosimea de 2 cm, deasupra se asaza sunca taiata si se ruleaza. Se asaza rulada intr-o tava unsa cu ulei si se unge deasupra cu un ou batut. Se introduce apoi la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste rulada calda.
Alteretete:
Oua umplute
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa