Sandvisuri Croque Monsieur

Sandvisurile Croque Monsieur sunt delicioase, simplu de facut, deosebite. Sunt perfecte pentru micul dejun sau pauza de pranz.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de paine toast
  • 20 de grame de unt
  • 1 lingurita de mustar de Dijon (optional)
  • 2 linguri de sos Bechamel
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 2 felii de sunca potrivite ca marime (cat felia de paine)

Mod de preparare

Unora le va parea poate ciudat sa adauge sos Bechamel intr-un sandvis, marturisesc ca si eu am fost destul de circumspecta cand l-am pregatit prima data, dar rezultatul m-a convins inca o data ca francezii chiar stiu intotdeauna ce fac in bucatarie.

1. asezati feliile de toast pe planul de lucru; ungeti-le cu un strat subtire de unt moale;

2. optional, ungeti si cu mustar Dijon, eu o fac intotdeauna, impartind o lingurita de mustar pe 2 felii de paine 

3. impartiti cele 2 linguri de sos bechamel pe cele 4 felii de paine si ungeti uniform

4. adaugati sunca si cascavalul ras 

5. suprapuneti feliile de toast cu sunca si cascavalul in interior apoi asezati-le intr-un aparat special pentru sandvisuri calde sau chiar in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius pana cand se rumenesc usor si devin crocante.


Sandvisurile Croque Monsieur se servesc calde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras

"picnicul bucatarasilor"

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii