Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii subtiri, chifle sau cornuri. F
Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert, o franzela care sa se poata taia felii subtiri, chifle sau cornuri. Feliile de franzela se ung cu unt frecat cu putina sare. Se pune pe deasupra o felie de sunca exact cit felia de franzela. Deasupra se orneaza cu unt frecat spuma. Sunca se mai poate face si rulouri sau cornete si se fixeaza pe felie cu o scobitoare Se prepara numai cu putin timp inainte de a fi servite, deoarece sunca se decoloreaza foarte repede in contact cu aerul.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti