Sandvisuri imitatie de icre

Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu pasta de peste in mica cantitate si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti lapte
  • 1 lingura gris
  • 2-3 cartofi
  • pasta de peste dupa gust
  • 1 ceapa
  • 12 felii franzela
  • boia

Mod de preparare

Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu pasta de peste in mica cantitate si cu 2-3 cartofi fierti si trecuti prin masina de tocat carne. Se bate bine aceasta compozitie cu ulei, ca la icre, se adauga ceapa taiata marunt si se coloreaza cu boia.
Se ung feliile de franzela cu un strat mai gros sau se orneaza cu cornetul

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...