Chiselita de prune

Se aleg prune bine coapte, se spala si se pun la fiert intr-o cratita fara apa. Cand incep sa se moaie, se pune zahar sau miere, dupa plac, si se tine

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • prune
  • zahar sau miere (dupa preferinta)

Mod de preparare

Se aleg prune bine coapte, se spala si se pun la fiert intr-o cratita fara apa. Cand incep sa se moaie, se pune zahar sau miere, dupa plac, si se tine sa mai dea cateva clocote.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca