Intr-un vas cu apa, se adauga zaharul, zaharul vanilar, un praf de sare si se lasa la fiert pana cand compozitia se leaga. Se adauga zeama de lamaie
Intr-un vas cu apa, se adauga zaharul, zaharul vanilar, un praf de sare si se lasa la fiert pana cand compozitia se leaga. Se adauga zeama de lamaie si capsunele si se ia vasul de pe foc. Se amesteca compotul cateva minute, dupa care se lasa la racit.
Se serveste dupa ce s-a racit sau se pastreaza in borcane.
Alte retete:
Dulceata de gutui Turta dulce Ciocolata de casa
Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...
Clatite cu ricotta si tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj