Prunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din cantitate va fi otet, iar r
Prunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie.
1/3 din cantitate va fi otet, iar restul apa. Sare aprox 30 g. la litru, zahar aprox. 150 g la litru.
Se adauga scortisoara si se da un clocot. Dupa racire se toarna peste prunele din borcane. Se leaga cu celofan dublu si se fierb in bain marin timp de 25 minute. Se acopera si se lasa sa se raceasca.
Se serveste la fripturi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa