Se curata visinele, se spala in apa rece si se pun in sticle cu gatul larg. Se acopera fructele cu patru linguri de zahar, apoi se umplu sticlele cu a
Se curata visinele, se spala in apa rece si se pun in sticle cu gatul larg. Se acopera fructele cu patru linguri de zahar, apoi se umplu sticlele cu apa rece Se leaga la gura cu celofan pus in doua si umezit, strins bine cu o sfoara, si se pun la fiert intr-un vas mare cu apa sticlele fiind infasurate cu hartie sau carpe curate. Se pasteurizeaza aproximativ 40 de minute. Cantitatea indicata este necesara pentru o sticla de compot.
Alte retete:
Compot de mere
Compot de gutui
Dulceata de trandafiri
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase