Coulis de rubarba

• taiati rubarba rondele • tocati menta • adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si

Portii
3
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • rubarba - 34 buc
  • inghetata de vanilie - 6 scoops
  • ienibahar - 89 bobite
  • ienupar - 45 bobite
  • menta - 45 frunze
  • cimbru - 1 varf de cutit
  • Garrone rosu - 100 ml
  • zahar brun - 3 linguri

Mod de preparare


• taiati rubarba rondele
• tocati menta
• adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si zahar in punga de vidat si vidati-o 70% pe functia de extra umiditate, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 80 ⁰C si lasati punga pentru 45-60 de minute
• lasati-o sa se raceasca si mixati apoi continutul intr-un blender, pana obtineti o pasta
• rasturnati continutul intr-o craticioara si lasati la redus pe foc, pentru 10 minute
• serviti cu inghetata de vanilie.

Pofta buna! 

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de Craciun, in straturi

Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...

Desert prajitura de Craciun, in straturi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii