Se curata de coaja gutuile, se rad pe razatoarea mare, apoi se pun intr-un tifon si se introduc intr-un vas cu jumatate de litru de apa clocotita si
Se curata de coaja gutuile, se rad pe razatoarea mare, apoi se pun intr-un tifon si se introduc intr-un vas cu jumatate de litru de apa clocotita si se tin 2-3 minute dupa care se scurg. Apa se foloseste la prepararea siropului in care se pun gutuile. Se pun din nou la fiert, se adauga zeama de lamaie si se lasa sa mai clocoteasca.
Dulceata de gutui simpla se consuma cu paine ori poate fi folosita la creme.
Adică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! ;) Deja am preparat-o a doua oară,...
Flatbread cu branzeturi si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj