Dulceata de -prune cu green sugar

o reteta foarte rapida si foarte buna

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg prune
  • 523 g gelifiant green sugar
  • 50-100 ml apa

Mod de preparare

Prunele se spala bine,se scot samburii,se taie cuburi si se pune intr-o oala impreuna cu gelifiantul si se lasa pana a doua zi. Se pune apa si se fierbe la foc mic circa 15 minute sau pana cand se ingroasa. Se pune in borcane curate,se inchid bine si se pun intr-o oala cu apa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.Se lasa in apa pana cand se raceste. Se depoziteaza la loc racoros.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...