Dulceata de -prune cu green sugar

o reteta foarte rapida si foarte buna

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg prune
  • 523 g gelifiant green sugar
  • 50-100 ml apa

Mod de preparare

Prunele se spala bine,se scot samburii,se taie cuburi si se pune intr-o oala impreuna cu gelifiantul si se lasa pana a doua zi. Se pune apa si se fierbe la foc mic circa 15 minute sau pana cand se ingroasa. Se pune in borcane curate,se inchid bine si se pun intr-o oala cu apa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.Se lasa in apa pana cand se raceste. Se depoziteaza la loc racoros.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...