Dulcetile se pregatesc in tingire speciala, care nu se intrebuinteaza la altceva. Trebuie observat cu multa grija ca borcanele in care se toarna dulceata sa nu aiba nici o urma de grasime.
Dulcetile se pregatesc in tingire speciala, care nu se intrebuinteaza la altceva. Trebuie observat cu multa grija ca borcanele in care se toarna dulceata sa nu aiba nici o urma de grasime, aceasta pricinuind sigur zaharisirea dulcetilor. De aceea borcanele trebuie spalate cu apa cu soda, bine limpezite cu apa calda si sterse cu un servet curat, neintrebuintat. Dulceata fierbinte se toarna intai intr-un castron sters, in care se tine pana se raceste, acoperita cu un servet ud. Se toarna apoi in borcane si se leaga bine cu hartie pergament. Daca s-ar turna direct in borcane, fructele s-ar ridica deasupra, zeama ramand limpede la fund. Borcanele trebuie pastrate la loc uscat si la temperatura putin variabila.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti