Acest gem de caise se prepara foarte rapid, in doar 30 de minute! Intai se spala bine caisele si se scot samburii, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu zaharul si gelfixul.
Acest gem de caise se prepara foarte rapid, in doar 30 de minute! Intai se spala bine caisele si se scot samburii, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu zaharul si gelfixul, conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa sa fiarba 5 minute apoi se introduc in borcane spalate si uscate, incalzite, se capseaza, se intorc 5 minute ca sa se sterilizeze bine apoi se pun la rece.
Gemul de caise se foloseste la clatite, prajituri, pe paine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii