Gemul de caise si levantica are un gust deosebit de delicios, merita incercat! Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete.
Gemul de caise si levantica are un gust deosebit de delicios, merita incercat!
Opareste caisele, apoi curata-le de coaja si taie-le in cubulete.
Amesteca intr-un bol cubuletele de caise cu zaharul, adauga vanilia si lasa-le sa stea timp de 4 ore pana se lasa zeama fructelor. Trece amestecul rezultat printr-o sita.
Pune florile de levantica intr-un saculet de tifon.
Pune piureul rezultat la fiert impreuna cu levantica si pectina.
Fierbe la foc mediu timp de 15 minute amestecand din cand in cand.
Scoate pungulita de levantica si umple borcanele, inchide-le ermetic si aseaza-le cu gura in jos pana se racesc.
Levantica este o planta foarte aromata.
Foloseste cu moderatie levantica pentru gemul de caise, este foarte parfumata si s-ar putea sa deranjeze daca aroma e prea puternica.
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti