Marmelada este delicioasa si se foloseste la nenumarate retete de prajituri sau se consuma ca atare. Marmelada de pere, prune si mere este foarte aromata si gustoasa.
Se curata prunele de samburi si pielita iar merele si perele de coaja si seminte. Se pun toate intr-un vas, se amesteca cu zaharul si se lasa asa cateva ore. Cand incep sa-si lasa zeama, se pun ia fiert si se amesteca continuu. Se fierbe pana cand scade zeama si se leaga marmelada. Se pune in borcane calde si apoi se introduce in cuptorul fierbinte, ca sa prinda crusta. Dupa ce s-au racit, se leaga cu celofan sau se pune deasupra capac.
Marmelada de mere, pere si prune se serveste dupa cateva zile daca nu rezistati :).
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti